Gedenksteen grafsteen

Een gedenksteen is iets bijzonders. Het is een laatste eerbetuiging aan een overledene. Bij deze steen moet je een overledene letterlijk kunnen gedenken. Het spreekt dan ook voor zich dat het kiezen van de gepaste gedenksteen vaak een emotionele gebeurtenis is. Bij Maes Natuursteen beschikken we in onze toonzaal over een zeer ruime keuze aan gedenkstenen en meer. Deze massieve pareltjes zijn stuk voor stuk met passie gemaakt, door ervaren stielmannen die thuis zijn in natuursteen. Wil u al een eerste selectie ontdekken, neem dan een kijkje op onze website, daar vindt u al een heel aantal gedenkstenen. Online kan u trouwens gelijk een offerte aanvragen.

Gedenkstenen in tal van materialen

Onze gedenkstenen worden in meerdere materialen uitgevoerd en ongetwijfeld vinden we ook voor u de perfecte gedenksteen, die u onmiddellijk associeert met de overledene. Glas, natuursteen, graniet, … Een unieke gedenksteen geeft wat extra’s aan het graf. Bovendien kunnen we ook de teksten op de gedenkstenen graveren en helemaal op maat aanpassen. Kiest u voor het vakmanschap van Maes Natuursteen, dan mag u rekenen op een garantie van 25 jaar. Zo bent u zeker van kwaliteit en weet dat al onze gedenkstenen worden gemaakt door ervaren vaklui die thuis zijn in natuursteen en meer. Dat merkt u meteen wanneer u samen met ons de mogelijkheden ontdekt.

Wij helpen u bij het kiezen van uw gedenksteen

Meer weten over welke gedenkstenen we allemaal in voorraad hebben of kunnen bestellen? Spring zeker eens binnen in onze showroom of contacteer ons via onze website. Wij zoeken graag mee met u de perfecte gedenksteen uit en eren op die manier uw geliefde. Een prachtige gedenksteen helpt bij het verwerkingsproces en vormt jarenlang een eyecatcher op het graf. Maak vandaag nog een afspraak en we helpen u met plezier verder.